Pogo till flyg ‘specials’ med laget av Gott Nytt År

Shah Rukh Khan går ut på TV för att marknadsföra Gå Ner I Vikt Snabbt sitt kommande film Happy New Year (HNY), genom olika initiativ. Efter att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ha kopplat på Zee TV för att lansera en speciell reality show Dil Se Naachein Indiawale, har HNY-laget gått ihop med Turner International Indias populära ‘barnunderhållningskanaler’, Cartoon Network och Pogo.

Kanalerna har skapat två specialprogram som kommer att innehålla hela filmen av filmen: Regissören Farah Khan och skådespelarna Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Abhishek Bachchan, Boman Irani, Sonu Sood och Vivaan Shah kommer att presentera på Oggy och kackerlackorna i en speciell episoden med titeln Oggy aur Indiawaale slated för att bli luftad den 18 oktober kl 12 på Cartoon Network.

Stjärnorna kommer också att hålla ihop med Chhota Bheem i ett speciellt avsnitt med titeln Bade Dilwaale Bheem aur Indiawaale, som planeras att b luftas den 19 oktober klockan 12 på Pogo.

Specialutställningen på Cartoon Network kommer att baseras på filmens tema (livet ger varje förlorare en chans att bli vinnare). Motiverad av laget HNY, kommer Oggy stå upp till kackerlackorna.

Den speciella showen på Pogo, å andra sidan, kommer att dra likheter mellan Indiawaale och Dholakpurwaale. Kanalen kör också en Diwali-tävling där barn kan vinna en semester till Singapore.

Pogo har också en serie filmer och ‘specialerbjudanden’ för Diwali, som Sinbadets äventyr, Chhota Bheem ki Baazi, Bheem Tussi Great Ho !, som kommer att löpa från 20 oktober 26 kl 12.00. Kanalen kör också en tävling som ger barnen chansen Gå Ner I Vikt Snabbt att vara en superhjälte med Chhota Bheem i sin nästa film.